Vier mannen aangehouden na straatroof

dinsdag 2 februari 2016

Kollumerzwaag - In de vroege dinsdagochtend werden vier mannen aangehouden op Rijksstraatweg in Noardburgum. Zij worden er van verdacht even eerder een 44-jarige man uit Kollumerzwaag te hebben beroofd.

De 44-jarige liep op de D. Wiersmastrjitte toen de vier mannen met een bivakmuts op hem afliepen. Hij werd door een van hen gepepperd. Toen hij heel hard schreeuwde gingen de vier ervandoor. Ze namen zijn koelbox mee. Gewaarschuwde agenten troffen de vier verdachten, twee 23-jarigen uit Appingedam en een 23-jarige en 28-jarige uit Groningen in een auto aan. In de auto trof de politie onder andere bivakmutsen en de koelbox aan. De vier werden aangehouden en naar het politiebureau gebracht.

De politie doet onderzoek en is op zoek naar een specifieke getuige. Terwijl zij bij de auto van de verdachten stonden op de Rijksstraatweg kwam er een fietser voorbij die hen aansprak. Voordat zij gegevens van de man konden noteren fietste hij verder. Agenten willen graag in contact met hem komen. Ook worden er getuigen gezocht die voorafgaand aan de straatroof de mannen in de buurt van de D. Wiersmastrjitte hebben gezien. Heeft u meer informatie, bel dan met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dokkum | 112 alarmeringen Dokkum | Goedkoop Tanken in Dokkum | Supermarkten in Dokkum | Weerbericht Dokkum